چطور نارگیل را بدون دردسر باز کنم؟

سلام

من همیشه به میوه ی گرمسیری نارگیل خیلی علاقه داشتم و دارم. مخصوصا که خودم هم طبعم گرمه. ولی همیشه مادرم سرم غر میزد که ازین نخر ما نمیتونیم بازش کنیم. مثل سنگ میمونه. واقعا هم همینطوره. یه سنگ مودار!! امروز میخوام آموزشی براتون بذارم که شاید مشکلتونو برای باز کردن نارگیل حل کنه. این روشها رو از یه سایت انگلیسی زبان خوندم و ترجمه شو میذارم. در ضمن لینک اصلی این مطلب رو میذارم تا علاقه مندان بتونن بخونن. البته این ترجمه دقییییق نیست!یعنی یه کم گاهی خودمونیش کردم. تا آخر بخونید.


http://www.fabhow.com/how-to-easily-open-a-coconut.html


روش اول: به وسیله ی یک چکش و یک چاقو (روشهای دیگه بهترن!برید پایین!)

چیزهایی که نیاز دارید:


* ناگیل

* چکش (یا ساطور و...)

* یه چاقوی معمولی (نه بزرگ نه کوچک مثل اونی که تو تصویر هست)


گام اول: شیر نارگیل را تخلیه کنید

 * داخل نارگیل مایعی هست که شیر نارگیل نام داره و خیلی مفیده. اگر قبل از تخلیه ی این شیر نارگیل رو بشکنید این شیر میپاشه بیرون و حیف میشه.




قبل از باز کردن نارگیل به وسیله ی چاقو چشم نارگیل را سوراخ کنید.

دقت کنید: نارگیل سه چشم دارد که فقط یکی از آنها معمولا نرم است. آن را پیدا کنید و با چاقو سوراخ کنید تا شیر نارگیل را بریزید داخل یک لیوان.


گام دوم: به سراسر و وسط نارگیل با چکش ضربه بزنید





به وسط نارگیل با چکش ضربه بزنید. مواظب باشید که نچرخد.دور تا دور نارگیل را ضربه بزنید. مثل اینکه بخواهید به کره ی زمین در تمام طول خط استوا ضربه بزنید.

خواهید دید که نارگیل ترک میخورد و این ترک همینطور بیشتر میشود تا نارگیل به دو قسمت تقسیم میشود




البته شما میتوانید با استفاده از یک ساطور یا چاقوی بزرگ آشپزخانه به سراغ نارگیل بروید!


گام سوم: حذف گوشت نارگیل از پوست آن



حالا اگر دوست دارید گوشته(flesh) ناگیل را با چاقو جداکنید و راحتید نوش جان!

اما اگر به دنبال راه ساده تر میگردید یک تکه ی کوچک از گوشته را که به پوسته چسبیده است را جدا کنید(مانند تصویر) سپس از پشت این قسمت با چکش به نارگیل ضربه بزنید. تمام گوشته در آن قسمت یکباره جدا میشود.

* دقت کنید که گوشته و پوسته نارگیل تقریبا هم رنگ اند! یعنی روی گوشته ی نارگیل یک پوسته ی نازک هم رنگ پوسته ی سخت وجود دارد.




روش دوم: گرم کردن در فر

چیزهایی که لازم دارید:



گام اول: شیر نارگیل را مطابق روش اول خارج کنید


گام دوم: نارگیل را درون فر گرم کنید:


فر را از قبل گرم کنید.نارگیل را درون فر قرار دهید. نارگیل باید به مدت15 دقیقه و با درجه حرارت200 درجه سانتیگراد (یا 400 درجه فارنهایت) گرما ببیند.


گام سوم: نارگیل را از فر بیرون بیاورید

 


دقت کنید، بعد از 15 دقیقه نارگیل را از فر خارج کنید.خواهید دید که پوسته نارگیل از چندین قسمت ترک خورده است.

هنگام خارج کردن نارگیل مواظب باشید. ممکن است چند قطره از شیر نارگیل از سوراخ بچکد.نسوزید!


گام چهارم: پوسته را باز کنید



با چکش چند ضربه به پوسته ترک خورده نارگیل بزنید. در اغلب موارد پوسته دو-سه تکه می شود. حالا گوشته ی نارگیل دست نخورده ی خود را بردارید. نوش جان!



روش سوم: انجماد عمیق

چیزهایی که نیاز دارید:



1) نارگیل

2) چکش


گام اول: نارگیل را در فریزر قرار دهید



نارگیل را در فریزر قرار دهید و درجه حرارت را به حداقل ممکن برسانید. ناگیل را 12 ساعت در فریزر رها کنید.


گام دوم: خارج کردن نارگیل از فریزر



بعد از 12 ساعت نارگیل را از فریزر خاج کنید


گام سوم: نارگیل را باز کنید



از آنجایی که ناگیل در فریزر بوده پس پوسته ی آن یخ زده و سفت شده است [به همین خاطر ضربه سریع تر در پوسته اثر میکند]. این روش هرچند زمان بیشتری میخواهد ولی قطعا نتیجه ی خیلی بهتری نسبت به بقیه ی روشها عایدتان میشود.

حالا پوسته ی نارگیل را با چکش ضربه بزنید. اما دقت کنید این بار به وسط نارگیل ضربه نزنید. اندکی بالاتر و پایین تر از مرکز را هدف قرار دهید.

برای فهم بهتر این مطلب اگر فرض کنیم که نارگیل کره ی زمین باشد شما مدار راس السرطان و راس الجدی را هدف قرار دهید!

حالا در یک دقیقه گوشته ی نارگیلتان درسته آماده است.نوش جان!




روش چهارم خیلی مصیبت بود!! توضیح ندادم!


نظر یادتون نره